Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Mια μεγάλη νύχτα: o στρατός απελευθέρωσε όλη την πόλη της Deir Ezzor…TIMH ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙSSAM ZAHREDINNE

Ολόκληρη η μαρτυρική πόλη της Deir-Ezzor απελευθερώθηκε από την ISIS από το συριακό στρατό και τους συμμάχους του μεταδίδει τώρα μ΄έκτακτη είδηση η συριακή εφημερίδα al-Watan στο site της online.

Ο συριακός στρατός ολοκλήρωσε τις επιχειρήσεις του στις ανατολικές συνοικίες της πόλης της Deir al-Zour όπου υπήρχαν κατάλοιπα τρομοκρατών της Daesh, που ήλεγχαν τη συνοικία Hamidiya η οποία ελευθερώθηκε με αποτέλεσμα να έχει ολοσχερώς απελευθερωθεί η πόλη της Ντέιρ Έζζορ.Η στρατιωτική πηγή αναφέρει ότι μονάδες στρατού σε συνεργασία με συμμαχικές δυνάμεις ήλεγξαν την Hamidiya στη Deir al-Zour, όπου υπήρχε η έδρα της τρομοκρατικής οργάνωσης και το υπόλοιπο των μελών της. Το άρθρο επικαλείται πηγές του συριακού υπ.Άμυνας και των στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών.

Και τα (Reuters/AFP ) επικαλούμενα το »αντιπολιτευόμενο » Syrian Observatory for Human Rights ανακοινώνουν ότι ο συριακός στρατός και οι σύμμαχοί του πήραν τον ολοκληρωτικό έλεγχο της πόλης της Deir al-Zor από το Islamic State, την μεγαλύτερη και πιο σημαντική πόλη της Α Συρίας. Υποστηριζόμενος από την ρωσικές αεροπορικές επιδρομές και μαχόμενος μαζί με ιρανικές πολιτοφυλακές και την Hezbollah, ο στρατός ξεκίνησε την τελική επίθεση τον Σεπτέμβρη.

Nωρίτερα σήμερα ο στρατός απελευθέρωσε τη συνοικία Sheikh Yassin καθώς και τις Ardhi και Rashdiyah.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.