Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΡΙΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Issam Zahreddine: ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΙΣΩ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ. (Βίντεο)

Ο στρατηγός Issam Zahreddine της Ρεπουμπλικανικής Φρουράς της Συρίας προειδοποίησε τους Σύριους που εγκατέλειψαν τη χώρα να μην επιστρέψουν. Σε μια δήλωση που έκανε στο τηλεοπτικό κανάλι ειδήσεων Al-Ikhabriya της Συρίας, ο Ζαχερντίν δήλωσε ότι ακόμα και αν το κράτος συγχωρήσει τους πρόσφυγες που εγκατέλειψαν τη χώρα:
«Ποτέ δεν θα συγχωρήσουμε ούτε θα ξεχάσουμε». "Η συμβουλή μου είναι ότι κανείς από εσάς να μην επιστρέψει", πρόσθεσε. Η δήλωση προβλήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου. Ο στρατηγός Ζαρεντίν ήταν ο διοικητής των πολιορκούμενων Συριακών δυνάμεων στο Deir Al-Zour.

Issam Zahreddine : "Σε όσους έφυγαν από τη Συρία σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, λέω: Παρακαλώ μην επιστρέψετε, γιατί ακόμα κι αν το κράτος σας συγχωρήσει, ορκίζομαι ότι ποτέ δεν θα σας συγχωρήσουμε ούτε θα ξεχάσουμε. Η συμβουλή μου είναι, να μην επιστρέψει κανείς σας..






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.