Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ψέκασαν με νευροξίνη τον κόσμο στο Χιούστον – Δείτε το πιο απίστευτο βίντεο ειδήσεων!

Δεν ήταν αρκετός, ως φαίνεται, ο τεχνητός τυφώνας Χάρβεϊ που χτύπησε το Χιούστον και σκότωσε ανθρώπους και διέλυσε την οικονομία. Όχι. Στην κραυγή της πολιτείας για βοήθεια, η απάντηση ήταν να ψεκάσουν την περιοχή με χημικά για… τα κουνούπια!

Το θέμα πριν λίγες μέρες (μέσα Σεπτέμβρη) ήταν κεντρικό στα ΜΜΕ αλλά και στα σάιτς/βίντεο των ακτιβιστών, καθώς η νευροτοξίνη είναι ένα συστατικό απαγορευμένο στην Ε.Ε.

The Air Force is using naled, which is in the organophosphate category of insecticides, and though widely used in the US, is banned in the EU. The EU decided to ban naled in 2012 out of concern for human health. “The scenarios evaluated in the human health risk assessment as well as in the environmental risk assessment showed a potential and unacceptable risk,” the European Commission wrote in its decision.

Η Πολεμική Αεροπορία χρησιμοποιεί το naled, το οποίο ανήκει στην κατηγορία οργανοφωσφορικών εντομοκτόνων που, αν και χρησιμοποιείται ευρέως στις ΗΠΑ, απαγορεύεται στην ΕΕ. Η ΕΕ αποφάσισε να απαγορεύσει το 2012 από ανησυχία για την ανθρώπινη υγεία. “Τα σενάρια που αξιολογήθηκαν στην αξιολόγηση του κινδύνου για την υγεία του ανθρώπου καθώς και στην εκτίμηση του περιβαλλοντικού κινδύνου έδειξαν δυνητικό και απαράδεκτο κίνδυνο”, ανέφερε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην απόφασή της.

Κι έρχεται η κορυφαία στιγμή να κάνει ρεπορτάζ το ρώσικο RT, του οποίου το αγγλόφωνο ειδησεογραφικό τμήμα παρακολουθείται από εκατομμύρια αμερικάνους. Στο ρεπορτάζ τους πίσω στην οθόνη βάζουν απόσπασμα από το πλέον γνωστό βίντεο που αφορά στους χημικούς αεροψεκασμούς, την καταγραφή πιλότου που πετάει πίσω από ένα αεροπλάνο που ψεκάζει. Το καλύτερο; Το απόσπασμα είναι από ανέβασμα της ακτιβιστικής οργάνωσης Geoengineeringwatch.org (βλέπε πάνω εικόνα)

Το βίντεο του RT – δείτε στο 0:33

Το πολυειδωμένο βίντεο το οποίο έχει κάνει το γύρο του κόσμου κι έχει αναπαραχθεί από πολλά κανάλια, ήταν αυτό που ο MEGAς δημοσιογράφος (τότε) Σταύρος Θεοδωράκης είχε χρησιμοποιήσει σε εκπομπή του στους Πρωταγωνιστές, όπου “απομυθοποιούσε” διάφορες θεωρίες συνωμοσίας μεταξύ αυτών και οι χημικοί αεροψεκασμοί. Ενόσω ο ίδιος πιλοτάριζε ένα μικρό τσέσνα και είχε πλάι του τον αληθινό πιλότο, έδειχνε απόσπασμα από το εν λόγω βίντεο κι έλεγε πως αυτό που βλέπουν εκείνη τη στιγμή είναι συμπυκνώσεις αεροπλάνων.

Φυσικά… όλοι εμείς που παρακολουθούσαμε τότε την εκπομπή πέσαμε κάτω απ’ όπου καθόμασταν για το ξεδιάντροπο fake news και στημένο ρεπορτάζ του! Έγραψα αμέσως τότε στην παλιά allnewz, αλλά σήμερα, ψάχνοντας το άρθρο για να σας το δείξω, βλέπω ότι δια μαγείας έχει εξαφανιστεί. Το πήρε το “εύρηκα”!



Δεν βαριέστε, λάθος – ξελάθος του ίντερνετ, χέρι μαγικό ή ονειρεμένο, ένα είναι το γεγονός: ότι την μνήμη μας δεν μπορούν να την σβήσουν. Χιλιάδες μάτια ακτιβιστών θαύμασαν τον υπέροχο τρόπο που μπορεί ένα “μεγάλο” κανάλι κι ένας “καταξιωμένος” δημοσιογράφος να πουν ψέματα. Μόλις 4 χρόνια πριν ξεκινήσει η υστερία των υποτιθέμενων fake news των εναλλακτικών ιστολογίων.

Έκανε “λάθος” το RT βάζοντας το εν λόγω απόσπασμα; Όχι. Δείχνει ένα αεροπλάνο που ψεκάζει, όχι συμπυκνώσεις αεροπλάνων. Βίντεο αρχείου λέγεται αυτό.

Το συμπέρασμα πάντως που βγαίνει από την όλη ιστορία, είναι ότι για την παγκόσμια κυριαρχία, κουνούπια και άνθρωποι είναι πλέον ένα και το αυτό και τυγχάνουν του ίδιου σεβασμού: τους ψεκάζουν!

Οι ψεκασμοί έγιναν παρότι τα κουνούπια θεωρήθηκαν ως… “μη φέροντα ασθένειες”!


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.