Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Έκπληξη καπετάνιου στη Χίο: Επέτρεψε στους επιβάτες να προσκυνήσουν περαστικό Επιτάφιο! (vid)

Στιγμές που θα θυμούνται για πάντα τόσο τα μέλη του πληρώματος όσο και οι επιβάτες του πλοίου Αριάδνη. Ο πλοίαρχος εξέπληξε τους πάντες…

Μία ξεχωριστή στιγμή, για το πλήρωμά του και τους επιβάτες επεφύλασσε ο πλοίαρχος του πλοίου «Αριάδνη», το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής. Γνωρίζοντας τι σημαίνει να ταξιδεύει κανείς μακριά από την οικογένειά του και τον τόπο του αποφάσισε να κατεβάσει πλήρωμα και επιβάτες από το πλοίο προκειμένου να προσκυνήσουν τον Επιτάφιο του Αγίου Γεωργίου Φρουρίου που εκείνη την ώρα οδηγούταν προς την Κεντρική Πλατεία της Χίου προκειμένου να συναντήσει τους υπόλοιπους Επιταφίους της Πόλης. Ο πλοίαρχος επικοινώνησε με τον Ιερέα κι έτσι ο Επιτάφιος βγήκε από την πορεία του, πήγε στην μπουκαπόρτα του Αριάδνη όπου τον περίμεναν επιβάτες και πλήρωμα που έλαβαν την ευλογία του ιερέα…

Το πλοίο παρέμεινε για ακόμα λίγα λεπτά στο λιμάνι της Χίου αποδίδοντας χαιρετισμό στον Επιτάφιο του Μητροπολιτικού Ναού Χίου με τον Μητροπολίτη Μάρκο να ανταποδίδει με ευλογία.


Πηγή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.