Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Θλίψη και χαμόγελα μέσα στο στημένο θερμοκήπιο..!!

Αυτοι τυπώνουν όποτε γουστάρουν λεφτά και τα βάζουν όλα για την καταστροφή της ανθρωπότητας..Ναι, αυτοί που θέλουν να λέγονται αλληλέγγυοι και καταστρέφουν έθνη κι έπειτα στέλνουν δισεκατομμύρια για να την επιβίωση των μεταναστών στις άλλες χώρες..!!


Μας λένε οτι χρωστάμε, ότι χρωστάει όλος ο πλανήτης.. Που; Δεν ξέρω, ίσως στους γκρίζους του 5ου γαλαξία..!! Αυτό που τους βοηθάει ειναι εμείς που νομίζουμε οτι είμαστε ερμαια και οτι δεν μπορούμε να κανουμε τίποτα κι οτι δεν εχουμε καποιον να μας οδηγησει..!! Τους έχουμε δώσει τόσο χώρο, όσο δεν φανταζόμαστε και χορεύουν..
Φρόντισαν αυτοί και για αυτό, μέ όλα αυτα τα άλαλα και τα πάλαλα που βλέπετε να συμβαίνουν στον κόσμο
και στους εαυτούς μας..!!

Ναι στους εαυτούς μας.. Με το να μας γεμίζουν τύψεις για την καταστροφή ανθρώπων που οι ίδιοι έπραξαν, με την προπαγάνδα και της καινούριες λέξεις που σκαρφίζονται για να μας χαρακτηρίσουν..!! Τύψεις που χρωστάμε, τύψεις για το ένα, τύψεις για το άλλο.. Κι επειδή μας έχει λούσει και ο εγωισμός μας προσπαθώντας να βγει ο καθένας απο εμάς λάδι απο όλο αυτο που κατηγορείται όλος ο κόσμος, να μη θιγόμαστε, αλλάζουμε συμπεριφορά, δεχόμαστε όσα λένε και αρχίζουμε να κατηγορούμε τους άλλους. Έτσι μπαίνουμε αυτόματα στον κόσμο που φτιάχνουν για να λεγόμαστε προοδευτικοί..!! Χωρίς την δική μας προσωπικότητα. Την δική μας την πετάμε και αποκτούμε την δική τους..

Δείτε τον εαυτό σας λίγο, πως ήταν πριν χρόνια και πως είναι τώρα; Δείτε τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Δείτε τι σχέσεις κάνετε για να είστε ζευγάρι με κάποια/ον. Δείτε τη ζωή σας που έχει φτάσει, τι κάνετε στην καθημερινότητα και με τι τρόπο κάνετε οτι κάνετε και με τι συναισθήματα το κάνετε.. Άδεια.. Συνεχώς κάτι λείπει.. κι αυτό που λείπει φέρνει παγωμάρα. Έχουμε γίνει ξένοι μεταξύ μας και κρύοι..!!
Κι αν κάποιος δεν μπήκε σε αυτόν τον κόσμο της "ξένης" προσωπικότητας και του αρέσει η ζεστασιά, ο ρομαντισμός, τα όνειρα τα ζεστά, του αρέσει το φυσιολογικό, χρησιμοποιεί εκφράσεις λογικές, εκτός τηλεόρασης, ή θα τον κοιτάξουμε λες κι είναι εξωγήινος, ή θα τον κατηγορήσουμε οτι είναι ρατσιστής, φασίστας, οπισθοδρομικός, αφύσικος και ότι άλλο μας έμαθαν.. προσέξτε, όχι ότι άλλο μας έρθει στο μυαλό μας, ότι άλλο μας έμαθαν..!!


Που να δείτε με το ηλεκτρονικό χρήμα.. Εκεί;; Θα γίνουν κέρβεροι, να το θυμάστε αυτό που σας λέω..!!

Παλιά έπαιζα ένα παιχνίδι, Sims λεγόταν, εκεί έφτιαχνες ανθρώπους τους πήγαινες για δουλειά, κανονικη ζωή. Είχαν ένα χρηματικό ποσό κι έπρεπε να το αυξήσεις δουλεύοντας για να είναι ευχαριστημένοι. Όμως έπρεπε να κάνεις μεγάλο κόπο για να το πετύχεις αυτό κι έπαιρνε πολύ χρόνο. Υπήρχαν κάποιοι κωδικοί όμως που τους πληκτρολογούσες και τσουπ προσθέτονταν ένα σωρό χρήματα στην κατοχή τους κατευθείαν και έκανες ότι ήθελες..
Για ποια απαλλαγή φοροδιαφυγής μου λέτε;; Είμαι σίγουρη πως με το ηλεκτρονικό χρήμα τους είναι πολύ πιο εύκολο να κάνουν ότι θέλουν..!!

Και που να δείτε με την καινούρια ταυτότητα, που θα μπορούν να παρακολουθούν τα πάντα.. Εκέι να δείτε αλλαγή της συμπεριφοράς μας..!! Θα γίνει μια Ελλάδα, μούρλια.. Καμία σχέση με αυτούς που υπερηφανευόμαστε..!!

Αλλά; Τι να κάνω εγω; Ένας απλό πολίτης είμαι που κοιτάω την δουλειά μου.. Δεν φταίω εγω.. Αυτοί τα έκαναν..
Ζείς όμως μέσα σε αυτά που έκαναν και κάνουν και δεν σ' αρέσει γαμώτο μου..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.