Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Μαθαίνουν παιδιά του δημοτικού να βάζουν προφυλακτικά..!! (Βίντεο)

Προσεχώς και στην Ελλάδα..
Τι να πω; Ντρέπομαι που παρουσιάζω αυτό το άρθρο, αλλά δυστηχώς θα πρέπει να το δούμε για να προετοιμαστούμε..
Νομίζω πως δεν πρέπει πια να λέγεται σχολείο. Βρείτε εσείς την ονομασία του κτηρίου που στέλνουμε τα παιδιά μας "να μορφωθούν"..
Αφού έφτασε η ανθρωπότητα σε αυτή την ανωμαλία, νομίζω πως είναι μόνο στο χέρι μας, τουλάχιστον στην χώρα μας, να μην επιτρέψουμε να χαθεί η Ηθική, η Λογική και όσα ξέραμε μέχρι σήμερα. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι φτάσαμε σε σημείο κάποιοι να φωνάζουμε και να προειδοποιούμε για τα αυτονόητα τα οποία άλλοι κατακρίνουν και χαρακτηρίζουν ως οπισθοδρομικά και ρατσιστικά..!! Θέλω να πιστεύω πως έχουμε ξυπνήσει οι περισσότεροι και δεν θα αφήσουμε να κάνουν τέτοιο κακό στα παιδιά μας, δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα μας να γίνει κυριολεκτικά μπουρδέλο..!!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι γίνεται στο εξωτερικό και αναλογιστείτε πως έφτασε η ώρα να προετοιμαστούμε και να παλέψουμε κι εμείς για να κρατήσουμε όρθια και με αξιοπρέπεια την χώρα μας..!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.