Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Κύπριοι ομοφυλόφιλοι απέκτησαν... τρίδυμα.. Αυτή η μάνα τι θα τους απαντήσει όταν την ρωτήσουν, γιατί;; (Βίντεο)Δείτε πως μπορούμε να προστατέψουμε την παραδοσιακή οικογένεια..

Αν ρωτήσουν που ειναι η μαμά;; Τι θα τους πουν;;; Κι οταν βρουν τη μάνα;;; αυτή τι θα τους απαντήσει;;; Με το έτσι θέλω αλλάζουν τη φύση των παιδιών..Λες και είναι κατοικίδια.. Υπάρχουν μάνες που αφήνουν σε ιδρύματα τα παιδιά τους επειδη δε μπορούν να τα ζήσουν.. Αυτή η μάνα τι δικαιολογία θα τους πεί;;
Πλέον η φύση, η πραγματικότητα και η λογική θεωρείται παράλογη σε αυτόν τον κόσμο που είμαστε..!! Όλοι οι φορείς θεωρούν λογικό το αφύσικο εις βάρος ανθρώπινων ζωών κι αφήνουν ανεξέλεγκτα να καταστραφεί ο κόσμος.


Ναι φίλοι και φίλες, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ!!!! Όπως λέει και το παρακάτω άρθρο που διάβασα στα Κατοχικά νέα.


ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ «ΠΑΤΕΡΑΣ» ΚΑΙ «ΜΗΤΕΡΑ»!!!ΚΥΠΡΙΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ…ΤΡΙΔΥΜΑ!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ…ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ!!!ΒΙΝΤΕΟ με όλα όσα είπαν στο Tatiana Live!!!

Το ρεπορτάζ ανέδειξε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και το παρουσιάζει το showbiz.com.cy.

Δείτε λοιπόν πού οδηγείται η κοινωνία και η οικογένεια. Ομοφυλόφιλοι …αποκτούν δίδυμα, τρίδυμα και πάει λέγοντας. Σε λίγα χρόνια θα μας χαρακτηρίσουν οπισθοδρομικούς, αναχρονιστικούς, απολίτιστους διότι δεν εναρμονιζόμαστε με τις…πολιτισμένες χώρες. Έτσι θα φτάσουμε να δίνουμε δικαίωμα υιοθεσίας σε ζεύγη ονομυλοφίλων και αργότερα θα έρθει και η απαίτηση (και θα υλοποιηθεί) η κατάργηση των ονομασίων «πατέρας-μητέρα», διότι με τα χιλιάδες-εκτατοντάδες χιλιάδες ομοφυλόφιλα ζευγάρια που θα έχουν αποκτήσει παιδιά και θα έχουν καταστεί γονείς, θα επέλθη το μοιραίο για την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το showbiz.com.cy, το ομοφυλόφιλο ζεύγος Κυπρίων είναι οι Christo και Theo Menelaou οι οποίοι απέκτησαν τρίδυμα με παρένθετη μητέρα και πρόκειται για το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι στον κόσμο που απέκτησε παιδιά με αυτό τον τρόπο.


Οι δύο τους ζουν στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής, ενώ τα τρία μωρά τους ο Joshua, η Zoe και η Kate έπρεπε να μείνουν σε κλινική για τρεις βδομάδες αφού γεννήθηκαν πρόωρα!

Το ζευγάρι ζει στην Πρετόρια της Νότιας Αφρικής. Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπαν στο Tatiana Live:


ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ
Ενα εκατομμύριο υπογραφές πρέπει να μαζευτούν από 7 διαφορετικές ευρωπαικές χώρες μέχρι τις 10 Δεκέμβρη 2016. Αν είναι αυτη η πρωτοβουλία να βοηθήσει ας μη μείνουμε στα κακώς τα της εκκλησίας μας απο ανθρώπους και κάποιων ιερέων και ας προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε στο να προστατέψουμε την παραδοσιακή οικογένεια όπως την γνωρίζουμε απο την αρχή του κόσμου. Ας προστατέψουμε τα παιδιά γιατι είναι τα μόνα που δεν φταίνε να υποστούν τέτοιου είδους ψυχολογική ίσως και σωματική βία.

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ

Μπορείτε να υπογράψετε μεσα απο τη σελίδα http://www.mumdadandkids.eu/el , μπορείτε να πάτε στις ενορίες σας να υπογράψετε εκεί ή να κατεβάσετε απο τη σελίδα σχετικό έντυπο να το συμπληρώσετε, να το στείλετε στις διευθύνσεις που λέει, να το μοιράζετε και σε άλλους για να το υπογράψουν.


Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ-ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕΧΡΙ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.