Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Η επισκευή και αποκάλυψη του Πανάγιου τάφου από Έλληνες επιστήμονες προκαλεί οργή στη νέα τάξη πραγμάτων!


«Εκστρατεία» προπαγάνδας κατά του Ιησού Χριστού

Εκστρατεία παραποίησης των Ευαγγελίων των Αποστόλων του Ιησού και της ίδιας της χριστιανικής πίστης αποτελεί δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας express.co.uk.

Αφηνιάσανε οι «σκοτεινοί» τύποι μετά την ανακοίνωση της επιδιόρθωσης του ιερού κουβούκλιου του τάφου του Ιησού από Έλληνες επιστήμονες, οι οποίοι μίλησαν για «ασυνήθιστη ενέργεια» που εκπέμπει το σημείο.



Πρόκειται ξεκάθαρα για «λάσπη» με την κεκαλυμμένη μορφή της παρουσίασης όλων των απίθανων θεωριών για το πέρασμα του Θεανθρώπου από την γη.

Απόδειξη ότι ο χριστιανισμός και ειδικά ο Ιησούς αποτελούν τον κύριο στόχο της νέας τάξης που προσπαθεί να μετατρέψει τους Ευρωπαίους σε άθεους .

Στο βρετανικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι «ο Ιησούς θα μπορούσε να έχει θαφτεί στην Ινδία, την Ιαπωνία ή στην περιοχή Glastonbury, σύμφωνα με τους ιστορικούς, παρά τα 2000 χρόνια πίστης για την παρουσία του και την ταφή του στην Ιερουσαλήμ.

Για χιλιάδες χρόνια, πιστεύεται μέρος ο Ιησούς ήταν θαμμένος στον πανάγιο τάφο , στην σημερινή ομώνυμη εκκλησία του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ.

Αλλά για πρώτη φορά μετά από εκατοντάδες χρόνια, αυτός ο τάφος άνοιξε από Έλληνες επιστήμονες από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, υπογραμμίζει το άρθρο.

«Ο τάφος και η περίτεχνη δομή του ονομάζεται Κουβούκλιο τώρα αποκαθίσταται τεχνικά από επιστήμονες από το ελληνικό πανεπιστήμιο. Σύμφωνα με την χριστιανική παράδοση, οι Ρωμαίοι εναπόθεσαν το σώμα του Ιησού Χριστού σε μια σπηλιά από ασβεστόλιθο.

Αυτή η πλάκα που τοποθετήθηκε και αναφέρεται ως Κουβούκλιο προέρχεται από τη λατινική λέξη aedicule, που σημαίνει μικρό σπίτι.

Το Κουβούκλιο είναι ένα εξαιρετικά δομημένο σήμερα και διακοσμημένο με κρεμαστά καντήλια, στήλες και κηροπήγια και χτίστηκε πάνω από το σημείο όπου η παράδοση υποστηρίζει ότι το σώμα του Ιησού εναποτέθηκε, τυλιγμένο στο σάβανο . Το σημείο αυτό ευρίσκεται αρκετά μόνο εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον τόπο όπου σταυρώθηκε ο Μεσσίας.

Ωστόσο, πολλοί ιστορικοί και θέτουν υπό αμφισβήτηση την πραγματική τοποθεσία ταφής του Ιησού και υπάρχουν πολλές θεωρίες.

Το 1867, όταν ανακαλύφθηκε το Jerusulem Garden Tomb, το οποίο φέρεται να προτάθηκε αυτό ως η εναλλακτική τοποθεσία ταφής του Θεανθρώπου κάτι που αποδέχονται οι Προτεστάντες .

Μια άλλη θεωρία, η οποία παρουσιάστηκε με τίτλο «εξερεύνηση το 2077» και αφορά ντοκιμαντέρ του James Cameron «Ο χαμένος τάφος του Ιησού», προτείνει την περιοχή Talbot στην Ιερουσαλήμ, ως το σημείο που τάφηκε .

Ο Κάμερον ισχυρίστηκε ότι αρχαία οστεοφυλάκια που χρησιμοποιούνταν για την αποθήκευση των οστών, βρέθηκαν, όταν ένα προάστιο ισοπεδώθηκε και μπορεί να περιείχαν τα οστά του Ιησού.

Μια υπόθεση που χρονολογείται από το Μεσαίωνα, τοποθετεί τον Χριστό στη Βρετανία και θεωρητικολογεί ότι τα λείψανά του βρίσκονται σε αγγλικό έδαφος.

Αυτή η θεωρία προτείνει ότι ο Ιησούς είχε ταξιδέψει στην Αγγλία στα νιάτα του και εγκαταστάθηκε στη Priddy, της επαρχίας Somerset, όπου έχτισε το πρώτο ναό στο Glastonbury.

Ο Ιωσήφ της Αριμαθαίας, γνωστός για τη δωρεά του δικού του τάφου για το ανθρώπινο σώμα του Ιησού , «συνδέθηκε» με την ομάδα ιστορικών που σχετίζονται με το βασιλιά Αρθούρο στα τέλη του 12ου αιώνα. Εμφανίστηκε σε αυτούς ως ο πρώτος κάτοχος του Αγίου Δισκοπότηρου.

Μια πιο σκοτεινές και ανήθικες ακόμη και για τα ανθρώπινα δεδομένα προτάσεις , σύμφωνα με το Business Insider, είναι ότι ο Ιησούς δεν σταυρώθηκε καθόλου. Η μουσουλμανική σέχτα Ahmadi, η οποία ιδρύθηκε το 1800, πίστευε ότι ο Μεσσίας ταξίδεψε στην Ινδία, όπου έζησε, πέθανε και θάφτηκε στο Rozabul , σε μια βόρεια περιοχή του Κασμίρ.

Μια άλλη θεωρία που αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1930 τοποθετεί τον Ιησού στην Ιαπωνία. Σύμφωνα με το μύθο εδώ, ο αδελφός του Χριστού Isukiri πήρε τη θέση του στο σταυρό, και επέτρεψε στον Ιησού να δραπετεύσει στην Ιαπωνία. Εκεί ζούσε σε ένα χωριό που ονομάζεται Shingo ως αγρότης», καταλήγει το κατάπτυστο δημοσίευμα .

Προσπαθούν να συσκοτίσουν το κόσμο με την αληθινή τοποθεσία και να αρχίσουν δήθεν να ψάχνουν για το’αληθινό «σημείο » ταφής του Θεανθρώπου, σε μια προσπάθεια να αλλάξουν τα πάντα .

Ότι όμως και να κάνουν «Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά».













Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.