Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Η λογική απειλείται με εξαφάνιση στο άμεσο μέλλον..!! Χειραγωγούμενοι ή/και πληρωμένοι της ελιτ. (Βίντεο).

Το βίντεο αυτό μιλάει για τους ψηφοφόρους της Χίλαρι, οι οποίοι δε μπορούν να δεχτούν το εκλογικό αποτέλεσμα και με παρανοϊκούς τρόπους προσπαθούν να το ανατρέψουν. Είναι οι ίδιοι που μιλούσαν για σεβασμό στην δημοκρατία, στην ελευθερία της έκφρασης και του λόγου, είναι αυτοί που τώρα θέλουν εμφύλιο στην χώρα τους επειδή νίκησε ο Τράμπ..!! (Άσχετα τι μπορεί να είναι και ο ίδιος).


Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Αμερική, αλλά σε όλο τον κόσμο. Συμβαίνει και στην Ελλάδα. Τα ίδια ακριβώς γεγονότα θα συνέβαιναν και εδώ, αν υπήρχε κάποιο αγνό κόμμα και νικούσε στις εκλογές..!! Δεν ξέρω αν το έχετε αντιληφθεί, αλλά μέσω των ΜΜΕ προσπαθούν και έχουν καταφέρει να περάσουν το αφύσικο ως φυσιολογικό. Δείτε τους κοντινούς σας ανθρώπους, που ενώ συζητάτε για κάτι πραγματικό, για οποιοδήποτε θέμα, σας χαρακτηρίζουν με φράσεις που πρωτοκυκλοφόρησαν στην τηλεόραση.

Αυτό πλέον προσπαθούν να κάνουν και στην παιδεία. Δημιουργώντας βιβλία χωρίς νόημα για να κάνουν τις επόμενες γενιές ελαφρόμυαλες και χαζές. Αυτές είναι οι λέξεις που μπορώ να χρησιμοποιήσω..!! Με αυτό τον τρόπο θα φτιάξουν γενιές που δεν θα αντιλαμβάνονται το κακό και δεν θα αντιστέκονται στα άρρωστα σχέδια τους.

Κάποτε αυτά τα λόγια θα φαινόταν παρανοϊκά, αλλά πλέον τα βλέπουμε στην καθημερινότητά μας.

Αν δεν αντισταθούμε, σε ότι βλέπουμε με την λογική μας σε ότι μας κάνει κακό, επηρεασμένοι από το πως θα μας χαρακτηρίσουν οι δήθεν προοδευτικοί τότε καταλαβαίνετε, ότι αν ζούμε, θα γίνουμε σκλάβοι..!! Αν όχι εμείς, τότε τα παιδιά μας..!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΛΟΓΙΚΗ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΤΌΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΑΛΛΟ Η ΜΟΔΑ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΦΥΣΙΚΟ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.