Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

«Mπλακ άουτ» στα social media της χώρας - Πολίτες ζητοκραυγάζουν την παρέλαση των τανκς (Βίντεο) - Πολίτες συρρέουν στα ΑΤΜ και τα πρατήρια βενζίνης

Στο «σκοτάδι» έχουν βυθιστεί τα social media της Τουρκίας, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή δίκτυα.

Η κρατική τηλεόραση μάλιστα έχει σταματήσει να εκπέμπει, καθώς, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, βρίσκεται υπό τον έλεγχο του στρατού.


 Πηγή


Πολίτες ζητοκραυγάζουν την παρέλαση των τανκς


Στους δρόμους οι Τούρκοι, σπεύδουν να σηκώσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν και να προμηθευτούν καύσιμαΠανικός επικρατεί στην Τουρκία σχεδόν αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι βρίσκεται σε εξέλιξη απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος.

Εικόνες από τουρκικά ΜΜΕ δείχουν πολίτες να σχηματίζουν, ήδη, ουρές έξω από τα ΑΤΜ τραπεζών, αλλά και από τα πρατήρια βενζίνης, φοβούμενοι για κλιμάκωση της κρίσης και γενικευμένες αναταραχές.








Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.