Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Έφηβος βουλευτής ξεφτιλίζει τον Φίλη. Εθνικό κεφάλαιο πρωινή προσευχή, παρελάσεις και θρησκευτικά!!!

Ο έφηβος βουλευτής από την Αρκαδια τα χώνει στο προδοτικό Φίλη. Δικαίωμα θεωρεί η πλειοψηφία των Ελλήνων μαθητών να μαθαίνουν για την Ορθόδοξη πίστη τους και να τιμούνε με παρελάσεις την μνήμη των εθνικών ηρώων.
Βέβαιως ο Φίλης έπειτα ξερνάει όλο το κομπλεξικό του μένος κατά της Ορθόδοξης και Εθνική παιδείας των Ελλήνων. Αντί να απαντήσει σοβαρά στον αξιέπαινο αυτό μαθητή , πέταξε όλες τις ανθελληνικές, οπορτουνιστικές και αντιχριστιανικές του αστρολογικές και ασυναρτησίες χωρίς να αιτιολογεί της θέσεις του. Ντροπή σου προδότη μισέλληνα!!!! Πρέπει ο λαός επιτέλους να ξεσηκωθεί γιατί η παιδεία των παιδιών είναι στα χέρια αυτού του παραφυσικού εκτρώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.