Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Λαϊκό αντί-ισλαμικό κίνημα γεννιέται στην Γερμανία, στην Ελλάδα τους καλωσορίζουμε (video)

Η οργή στην Γερμανία ξεχειλίζει.

Η Άνγκελα Μέρκελ εφαρμόζοντας πιστά τις εντολές της Νέας Τάξης, έχει βαλθεί να καταστρέψει την χώρα, καλώντας εκατομμύρια μεταναστών να την εποικίσουν.

Ήδη έχει ξεκινήσει καμπάνια σε γερμανικές πόλεις, προκειμένου οι Γερμανοί πολίτες να ενσωματωθούν στην ζωή και τα έθιμα των μουσουλμάνων, οι οποίοι σκοπεύουν να απαιτήσουν να εφαρμόζεται ο νόμος της Σαρίας στις χώρες διαμονής τους.


Χιλιάδες οργισμένοι διαδηλωτές στο Βερολίνο διαμαρτυρήθηκαν κατά της πολιτικής της γερμανίδας Καγκελαρίου, με συνθήματα όπως «Μέρκελ πρέπει να φύγεις», «Εμείς είμαστε οι άνθρωποι», «Όχι η Σαρία στη Γερμανία!».

«Η Μέρκελ εργάζεται εναντίον του λαού της. Υποτιμά τις συνέπειες επιτρέποντας σε τόσους χιλιάδες ανθρώπους να μπαίνουν στην χώρα», φώναζαν.

Η τεράστια διαδήλωση έλαβε χώρα στην πλατεία κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της γερμανικής πρωτεύουσας και σε αυτή συμμετείχαν εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Οι αρκετές χιλιάδες Βερολινέζοι ενδεχόμενα προκαλέσουν αντιισλαμικό λαϊκό κίνημα σε όλη την γερμανική επικράτεια.

Την ίδια ώρα στην Ελλάδα καλωσορίζουμε τις ορδές του Ισλάμ, εξακολουθώντας να κρατάμε τα σύνορά μας με την Τουρκία ανοιχτή, ενώ μας τα έχουν κλείσει.

Η κυβέρνηση μετρά τον αριθμό των «προσφύγων και μεταναστών» που αυξάνεται μέρα με την ημέρα, αναζητώντας χώρους για την φιλοξενία τους σε όλη την Ελλάδα.

Εννοείται πως οι μουσουλμάνοι «μετανάστες» θα παραμείνουν εγκλωβισμένοι για πολύ καιρό και ο αριθμός τους σε κάθε περίπτωση θα αυξηθεί, μιας και Η Ευρώπη δεν θα ανοίξει τα σύνορα, ενώ η Τουρκία θα στέλνει συνεχώς.

Οι περισσότεροι παρακολουθούν απαθείς και αδρανείς τον εξισλαμισμό της Ελλάδας, «αγοράζοντας» το παραμύθι των ΜΜΕ περί δήθεν «ανθρωπισμού».

Η Μακεδονία χάνεται, τα νησιά χάθηκαν προ καιρού και οι Έλληνες ασχολούνται ακόμα με τα φράγκα που τους υποσχέθηκε η κυβέρνηση αλλά τελικά δεν τους έδωσε ποτέ, εισάγοντας αντίθετα ακόμα περισσότερη φτώχεια από την Ασία και την Αφρική!

Περαστικά μας!




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.