Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Μην πει κανείς δεν ήξερα - Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι δυστυχισμένοι.. λένε οι κάτοικοι του Καλαί στην Γαλλία – Μετά ξεκίνησε το κακό.. Δείτε τι έγινε και σε Ελληνίδα που πήγε να βοηθήσει..!!

Τέρμα οι δικαιολογίες δεν ήξερα και τι κρίμα.. Ότι γίνεται στην "γειτονιά μας" έρχεται και στο σπίτι μας.. ΞΥΠΝΗΣΤΕ επιτέλους, αν δε θέλετε να χάσετε τις ηλιόλουστες βόλτες σας στα πάρκα της Ελλάδας.. Αν δε θέλετε να τρέμετε μέχρι να γυρίσει το παιδί σας απο το σχολείο.. Μπαίνουν μέσα στα σχολικά αυτοκίνητα λέει η κυρία να κλέψουν, να βιάσουν, να χτυπήσουν..!!



Δείτε τι γίνεται στη Γαλλία και τι θα ζούμε σε λίγο καιρό.

Η Γαλλία αποικίζεται όπως και όλη η Ευρώπη από μουσουλμάνους κάτω από την καθοδήγηση και την προστασία των ζόμπι κυβερνήσεων, που έφεραν οι ζόμπι λαοί. Καιρός τα ζόμπι να ξυπνήσουν..!!

Δείτε το βίντεο:



Κι αν δεν πιστεύεται οτι θα συμβεί στην Ελλάδα, γιατί μια ζωή σκεφτόμαστε οτι αυτό δε μπορεί να συμβεί σε εμάς, δείτε τι έπαθε μια Ελληνίδα που πήγε να βοηθήσει τους παράνομους μετανάστες..

Eλληνικό λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Ένα αυτοκίνητο με δυο γυναίκες σταματάει έξω από τον καταυλισμό, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο. Οι γυναίκες μεταφέρουν διάφορα είδη σε σακούλες για να τα παραδώσουν στους πρόσφυγες, χωρίς να γνωρίζουν ότι δεν επιτρέπεται να περάσει κανείς μέσα. Δεν προλαβαίνουν να ανοίξουν τις πόρτες και ένα τσούρμο (άντρες, γυναίκες και παιδιά), ορμά στο αυτοκίνητο και σε χρόνο μηδέν αρπάζει ότι σακούλα υπάρχει μέσα και τις εξαφανίζει











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.