Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Εντολή Πούτιν: Ελευθερώστε την Κατεχόμενη Κύπρο! Ας Τολμήσει η Τουρκία να Επιτεθεί στην Συρία, Και θα πετάξουμε στην Θάλασσα τον Τουρκο-Κατεχόμενο Στρατό απο το Νησί!‏

Νεα Στρατηγικα πλανα μπηκαν στο τραπεζι του Πολεμικου Σχεδιασμου των Ρώσων Στρατηγων,με στοχοποιήσεις και επιλογή νέων στόχων εντος και εκτος Τουρκιας, με Ελληνικο Ενδιαφερον;

Μετα το επισημο αδειασμα της Τουρκιας απο τους Συμμαχους του ΝΑΤΟ, ότι σε περίπτωση που προκληθεί από την Τουρκία Στρατιωτική Σύγκρουση με τη Ρωσία, δε θα μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια της Συμμαχίας, η Ρωσια περιμενει την επομενη κινηση της Τουρκιας, και το ποσο Θρασος εχει ωστε να Απειλει με Πολεμο την Ρωσια!

Συμφωνα με Σεναρια φέρεται Ρωσος Στρατηγος να Δηλωσε: Η Ρωσια σε μια Στρατιωτικη Συγκρουση με την Τουρκια και το ΝΑΤΟ στην Συρια, εχει κλειδωσει να χτυπήσει σαν πρωτη προτεραιοτητα Πρώτον: Την Στρατιωτικη Βαση (Πολεμικο Αεροδρομιο) Ιντσιρλικ στην Τουρκια, και Δευτερον: Τις Βρετανικές βάσεις Ακρωτηρίου και Δεκέλειας στην Κυπρο!

Η βρετανική αντικατασκοπεία εχει τοποθετησει σύγχρονο ραντάρ ηλεκτρονικού πολέμου και υποκλοπών που λειτουργεί στο Τρόοδος, και παρακολουθεί τις κινήσεις του Ρωσικου και Συριακού Στρατού, με τις υποκλοπές αυτες να τις διοχετεύουν μέσω Τουρκίας, στους Ισλαμιστες ανταρτες!

Ομως τωρα το ΝΑΤΟ εκανε πισω, και η Τουρκια ειναι απομονωμενη <<και εδω ξεκιναει το Ελληνοκυπριακο ενδιαφερον στην δηλωση του Ρωσου Στρατηγου>> ετσι και εμεις αλλαξαμε τα σχεδια μας, και με Εντολη του Προεδρου Πουτιν, ζητησε απο το Ανωτατο Ρωσικο Στρατιωτικο Επιτελειο, να ενταξει μεσα στους Στοχους που θα πλήξει η Ρωσικη Πολεμικη Αεροπορια και την Κατεχομενη Κυπρο!

Αν ειναι να παμε σε ενα Γενικευμενο Πολεμο με την Τουρκια<<Γιατι να μην Ελευθερώσουμε και την Κυπρο!>> δηλωσε ο Ρωσος Στρατηγος!

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.