Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Μια εξήγηση για τις ζωντανές εκπομπές. Στέφανος Χίος..

Όταν θέλεις να υπηρετήσεις την δημοσιογραφία ως λειτουργός, τότε είναι δεδομένο ότι τα συμφέροντα θα στραφούν εναντίον σου με κάθε τρόπο.
Καλή δύναμη Στέφανε, ο Θεός μαζί σου. Σε στηρίζουμε και περιμένουμε για όσο χρειαστεί να επιστρέψεις και πάλι..!!

Όταν σου βρίζουν την οικογένεια, τα παιδιά σου και το σπίτι σου, καλό είναι να κουλάρεις μερικές μέρες για να μην σκοτώσεις κανέναν. Γιατί εάν σκοτώσεις κανέναν, θα πας φυλακή και δίκιο δεν θα βρεις. Και εσύ θα είσαι πίσω από τα σίδερα και οι άλλοι, οι «καλοί», θα γελάνε…

Όταν αληταριά και βρωμόκωλοι , “αλβαναριά” της Μαφίας των περιπτέρων και των πάγκων της λαθροπώλησης, σε απειλούν ότι θα σου κλείσουν την εφημερίδα επειδή ασκείς κριτική-σκληρή είναι αλήθεια αλλά όχι αθέμιτη-σε πολιτικά κόμματα, πολιτικούς σχηματισμούς, στο σύστημα, βγάζεις τραπεζικούς λογαριασμούς στον αέρα και τα βάζεις με παλληκαράδες της φακής και δέχεσαι και απειλές(όχι μόνον φραστικές), αποφασίζεις ότι καλό θα είναι να κουλάρεις λίγο για να μην φας κανενός το μεδούλι και γίνεις θέμα ακόμα και στην εφημερίδα που με κόπο βγάζεις καθημερινά. Και πέσεις στη λούμπα που θέλουν…

Όταν στημένοι και εγκάθετοι από διάφορες φράξιες –δεν εξαιρώ καμία και βέβαια και τη δημοσιογραφική- αποφασίζουν να σου στήνουν εκβιασμούς και παγίδες μήπως και πέσεις μέσα στο δόκανο, είναι διορατικά αποφασισμένο ότι καλό είναι να κουλάρεις για λίγο, για να μην κάνεις πίσω και προδώσεις όσα πιστεύεις και θα πιστεύεις για όλη σου τη ζωή.

Θα τα πούμε ζωντανά, σε λίγες μέρες, όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο. Και όταν από-ναρκοθετήσουμε τις εμπόλεμες περιοχές.

Ο καλός ο καπετάνιος δεν φαίνεται μόνον στη φουρτούνα αλλά και σε καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία, σύνεση, όραση στο σκοτάδι και αποφασιστικότητα.

Σ.Χ

Υ.Γ

Όφειλα μια απάντηση σε φίλους και φίλες για τις ζωντανές εκπομπές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.