Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗ (31/12/2016), ΔΟΘΗΚΕ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

Ένα χρόνο παράταση, έδωσε ο εν δυνάμει παγκόσμιος δικτάτορας στους Ιλλουμινάτι, για να φέρουν την παγκόσμια δικτατορία του.
Η καταληκτική ημερομηνία ήταν...
η 31-12-2015, για να έρθει η παγκόσμια δικτατορία, μέσα από την οποία θα έδιναν τροφή σε όλους τους πεινασμένους και στέγη σε όλους τους αστέγους, όπως είχε δηλώσει και ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν, σε δήλωσή του εδώ και χρόνια.
Θυμίζω, ότι η πρώτη καταληκτική ημερομηνία ήταν η 31-12-2000, μετά η 31-12-2012, μετά η 31-12-2015 και τώρα η 31-12-2016.
Οι στόχοι για την πλήρη κατάρρευση του κοινωνικού και οικονομικού ιστού σε Αμερική και Ευρώπη μέσω της μαζικής μετανάστευσης πληθυσμών και την στημένης τρομοκρατίας απέτυχαν.
Έτσι, πλήρης απογοητεύσεως χθες το βράδυ, με την αλλαγή της ημέρας, σε έκτακτη σύσκεψη, ο παγκόσμιος δικτάτορας έδωσε στους υποτακτικούς του, ένα χρόνο παράταση, για να «βελτιώσουν» την εικόνα του πλανήτη, προωθώντας την φτώχεια, την υπερφορολόγηση και αυξάνοντας την μεθοδευμένη μετανάστευση μουσουλμανικών πληθυσμών μέσα στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.
Εφόσον μάλιστα δεν καταρρεύσει οικονομικά η Ρωσία του Πούτιν, τότε, ή θα έρθει ο μεγάλος πόλεμος, ή αν δεν είναι σίγουρη εκ των προτέρων η νίκη, θα έρθει το 4ο σενάριο, εφαρμόζοντάς το κατά γράμμα, με την έλευση των δήθεν εξωγήινων, που ουσιαστικά θα είναι οι αρχαίοι θεοί, οι Νεφελίμ, που υποτίθεται θα σώσουν τον πλανήτη, αλλά στην πραγματικότητα θα φέρουν την ποθητή για αυτούς, παγκόσμια δικτατορία.
Ο Πάπας είπε ότι είναι αυτά τα τελευταία Χριστούγεννα, ίσως εννοούσε τα τελευταία ήσυχα Χριστούγεννα. Απολαύστε τα λοιπόν.
Ωστόσο, υπάρχει η πολύ σοφή ρήση του αγίου Παϊσίου που λέει, ότι όλοι οι μεγάλοι και τρανοί έχουν τα δικά τους σχέδια, θέλουν δεν θέλουν όμως, προωθούν το σχέδιο του θεού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.