Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

"ΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ" ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - Ποιοι και πότε θα λάβουν το επίδομα σίτισης

Ναι ζητιάνοι είσαστε και κακομοίρηδες.. Σας έκαναν φτωχούς, σας τα πήραν όλα και σας δίνουν τη λύση με την κάρτα αλληλεγγύης, γιατί σας λυπούνται.. Τους έπιασε ο πόνος να σας βοηθήσουν πετώντας σας ένα χαρτζιλίκι από τα λεφτά που σας έκλεψαν.. Από αυτά που δουλεύατε σκληρά τόσα χρόνια για να τα βγάλετε πέρα, να πραγματοποιήσετε όνειρά σας, να φροντίσετε τις οικογένειές σας..



Κι εσείς αντί να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας, τα χρήματα σας πίσω, τρέξατε να πάρετε την κάρτα αλληλεγγύης και αγωνιάτε από πάνω κιόλας μήπως δεν την  δικαιούστε.. Δεν θα βρείτε το δίκιο σας;; Κι αποφασίσατε να τα παρατήσετε.. Όταν δεν θα έχετε ούτε πατρίδα, όχι για σας για τα παιδιά σας, να τους πείτε ότι δεν βρίσκατε το δίκιο σας..!!
 Σα δε ντρέπεστε λίγο λέω εγώ.. Έχω δει σε σούπερ μάρκετ ανθρώπους που την έχουν, που δεν είναι πλούσιοι, αλλά ούτε και φτωχοί, μπορούν να τα βγάλουν πέρα κι όμως τρέξανε για να την πάρουν.. Μα ξέρω όμως κι ανθρώπους σε πολύ χειρότερη κατάσταση που δεν πουλάνε την ψυχή τους για μια κάρτα ζητιανιάς που τους πετάει η κυβέρνηση στο όνομα της δήθεν ανθρωπιστικής βοήθειας..

Φαντάζομαι δηλαδή με τι ευκολία θα τρέξετε να πάρετε και την κάρτα του πολίτη.. Τι;;; Άλλο αυτό;;
Ξέρεις τι εκπτώσεις, μπόνους και απαλλαγή φόρου θα έχει η κάρτα του πολίτη;;; Για να σας δω τότε..!! Πηγαίνετε να αποδεικνύετε κάθε μέρα ότι δεν είσαστε τρομοκράτες, παίρνοντας το ξεροκόμματο που θα σας πετάει η κυβέρνηση από τα λεφτά που σας κλέψανε..

Μιλάω σκληρά;; Δεν ξέρω τι περνάτε;; Εμένα με ρωτήσατε τι περνάω;; Όμως δεν θα ήθελα τον εαυτό μου, αν υπέκυπτα και έπαιρνα κι εγώ την όποια σίτιση μου δίνουν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της πατρίδας μου..!!

Το άρθρο για το ποιοι και πότε θα λάβουν το επίπεδο σίτισης δεν το αρθρογραφώ.. Πηγαίνετε να το βρείτε μόνοι σας..!!

3 σχόλια:

  1. Πολύ καλά κάνεις που τους τα λες. Μην τους λυπάσαι καθόλου. Δείξανε πραγματικά πόσο ραγιάδες που πήγαν και πήραν αυτή χαφιεδόκαρτα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. :( η δυστυχια του κόσμου ειναι μεγάλη, το μυαλό αδύναμο, μιλάς σκληρά. Πιστεύω σε αυτο που λες. Αυτός θα ειναι πειρασμός για τους αδύναμους, και για τους ανημεροτους....δυστυχός για αυτούς. Πιστεύω πως αυτοί που πήραν την κάρτα δεν την πήραν σαν ελεημοσύνη αλλα σαν δικαίωμα. Οι Έλληνες δεν έπαψαν να ειναι περιφανια λαός. Οχι . Αλλα διχασμένος πάντα :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή

● Οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην ταυτίζονται με τα περιεχόμενα του άρθρου. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
● Οι διαχειριστές του ιστολόγιου δεν ευθύνονται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει.
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, γενικά και εναντίον των συνομιλητών ή των συγγραφέων.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα σχόλια με το θέμα.
● Με βάση τα παραπάνω οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.